Sunday, January 30, 2011

Bauhaus Live Copenhagen feb 9. 06 - Hollow Hills



Nu har jag äntligen hittat ett klipp från 2006 då jag såg Bauhaus live i Köpenhamn, och spelningen var hur bra som helst! Här har ni "Hollow Hills" filmat med någons mobilkamera, själv ägde man varken mobilkamera eller någon annan kamera alls överhuvudtaget på den tiden. :)

Smink, smycken och andra gåvor jag fått

Tänkte i detta inlägg lägga upp lite fina smycken och presenter jag fått nyligen eller genom åren av kära familjemedlemmar. Enjoy! :)

 En underbar ögonskuggspalett jag fick av min kära lillasyster i julklapp, från Viva la Diva.


 Häromdagen kom min andra hälft hem med denna superfina ögonskugga från märket Stargazer. Har inte hunnit använda den än men tänker göra nån kul sminkning med den snart och lägga upp här, tänkte jag. :)


 Denna serie "Sweet Lemon" från the Body Shop är verkligen ett hett tips! Helt uuuunderbar serie! ^^ Fick duschgelen, bodybuttern och handtvålen (ej med på denna bilden) av min kära mor i julklapp. :)


 Mitt silverhjärta som även är en medaljong med ett kort på mig i ena halvan och ett på Sara i andra. Fick i ettårspresent av henne! <3


 The Evil Mask! Present av Mamma och pappa som de köpte i Turkiet när hela familjen utom jag var där för ett par år sedan, för jag var tvungen att jobba... Men så kom de hem med denna! :) Den lilla trekanten hör egentligen inte till utan den har jag satt in bredvid och brukar leka att det är en bit utav Triforce. :P


 Min fina Saradroppe jag fick utav henne förra hösten som jag tycker jättermycket om! Jag älskar silversmycken. :)


 Så kommer här ett par bilder på vår nagellackssamling, mest är det mina som jag dels såklart köpt själv men även fått i present av släkt, vänner och av Sara. Vissa tycker att det är jättemånga men jag tycker nog inte det när jag tänker på att jag rensat ut cirka hälften av mina... Brukar spara på dem in i det sista för även när man inte kan måla lager med dem längre för att de är för gamla/nästan uttömda går det ju alltid att göra typ.. prickar och sånt. ^^


 Le lacks!

Friday, January 28, 2011

Jag i gosedjursform

Häromdagen kom Sara hem med ett leende på läpparna: "Jag har hittat dig! Det här är verkligen du!" och räckte fram denna lilla... läpp-saken. :D Jag blev jätteglad och tycker massa om den och trycker man på den så låter den! Först kommer ett "puss-ljud" och sen ett "I <3 U!" :)

 Här är jag!


 Zeus blev lite suspekt och blyg...


 Zelda ville mig äta opp! (bilden togs ca en sekund innan anfallet och jag hann precis undan huggtänderna...*floff floff*)


Black Hearts

Wednesday, January 26, 2011

Matälskare numero 1

Jag älskar maaat... för det är gott! Och jag kan nästan äta hur mycket som helst, lite tragiskt nästan *hehe*. Letade reda på några bilder med mat som jag själv och både jag och Sara lagat. Vi är vegetarianer (jag har vart sen 17-årsåldern) minus att vi (mest jag) äter fisk ibland numera men endast ekologisk/rättvisemärkt. Så åter till bilderna: här är de:


 Jag och Sara har gjort lite grekiskt med marinerade quornfiléer och sallad.

 Vegetarisk moussaka av mig och Sara. :)


Minipizzor av mig och Sara


 Soppa som vi gjort med rotfrukter och linser + Saras underbara vitlöksbröd till!


 Omelett som jag gjort


 Gryta som jag gjort. Quornbitar, squash, kidneybönor osv. Orkar inte skriva ner allt innehåll i maträtterna. :P


 Jag lagat mat. Hemmagjorda potatisklyftor som Sara tycker om. ^^


Vi gjorde indisk gryta med hjälp av vissa av kryddorna jag fick i present av min käre bror!

Sunday, January 23, 2011

Ny akryl

Här kommer ett gäng ännu icke upplagda bilder. Översta akrylen är helt ny, de andra är lite äldre. :)


 BirthdayGirl


 Pregnant x 2


 Merry X Mess


Spader Dam

Thursday, January 20, 2011

Horror Pics

Hittade en gammal mapp med bilder hämtade från diverse filmer och annat. Jag använde flera av dessa bilder + en del mer extrema när jag en gång i tiden hade Bilddagboken (finns den fortfarande?) och fick vid flera tillfällen arga mail från bdb-användare och även från crew med hot om avstängning osv för tydligen trodde folk att flera av bilderna var "riktiga" och att vissa var obduktionsbilder som jag fått tag i, hahaha. Wtf?? Så därför skriver jag nu, även fast 99 % här säkert ändå fattar, att nej... det är inga äkta bilder som jag snott någonstans ifrån... Man kan göra mycket med smink och dockor, vettni!

 Blood for Dracula. Kass b-film från 70-talet! :)


 (don't let her) Inside. Fransk (om jag inte minns helt fel) film som kom för ett par år sedan.


 the Return of the Living Dead!


 Blood Feast (den har jag ej sett än, dumma mig)


Evil Dead <3


 Blood Feast (ska tydligen vara en riktigt splattrig film, hehe)


 the Texas Chainsaw Massacre (och nej, den är inte baserad på en sann historia, däremot är den inspirerad utav en riktig seriemördares handlingar)


 the Night of the Living Dead!


 Eine Zombiekatze! <3


 Ägd!


Always <3

Sunday, January 16, 2011

Mina "verk"


Här kommer lite blandat gojs med målningar/teckningar jag gjort genom åren. Väldigt amatörmässigt och ursäkta bildkvalitén på vissa foton, de togs för ett par år sedan då jag endast ägde mobilkamera. ^^
Håller på med lite nya projekt just nu som jag kanske lägger upp när de är klara.


Mary Poppins-styled

Bläck, tusch och kol-penna


 Favvo-dockan ChUckY!

Akryl


 in Love with the Dead ^^

Tusch



Vampiress

Bläck

Kattbilder



Zelda! Sara fotat



Zeus!



Zeus längtar till sommaren nu...


Mys-dax



Vår lilla fotomodell


Poserande söt-djur

Saturday, January 15, 2011

Bindis och kryddor från Fjärran!

Min bror har varit i Indien nu i flera månader och kom äntligen hem i måndags (äntligen, för att vi här hemma har saknat honom!). Jag och Sara var och träffade honom när han gjorde ett kort besök här i hemstaden och det var väldigt trevligt. Han hade med sig presenter till oss. (!) Och här lägger jag upp bilder på mina. Bilden här över är bindis som kommer räcka en hel livstid (flera lager i påsarna, hehe) som jag fick av hans flickvän som även hon varit med på resan. Blev jätteglad för tyckte de var superfina, och de sitter riktigt bra! :)

Grejerna här nedan fick jag av brorsan: 

-handgjord tvål
-rökelse (som vi redan börjat använda upp för den luktar så himla gott!)
-cirka 20 stycken olika kryddor bland annat senapsfrö, röd chili och kanel - riktigt starka och goa var de!

Så fina presenter förtjänar jag icke! :)

Wednesday, January 12, 2011

Jag älskar masker!

Jag har alltid älskat masker, både maskeradmasker och masker i filmer, masker man målar på och plastmasker. De känns magiska på nåt sätt. Masken här ovan hänger jättefint i vårt sovrum. Matchar snyggt mot den svarta väggen. :)


Försökte mig på att göra en mask-inspirerad sminkning och resultatet blev väl inte såå "maskigt" (höhö, daggmask) eftersom jag blev osams med en glitterskugga. Så kan det gå! Min nya kattscarf (ser ut som vår katt Zelda) fick med-posera. =^_^=



Kult-masker genom tiderna:

 Jason!


 Killer klown (den sötaste av dem, hehe)



Serien V