Wednesday, November 23, 2011

The Trap Door - 1x08 - GhouliesSara hittade för ett tag sedan billigt den gamla serien "The Trap Door" från 80-talet. Jag minns inte sådär jättemycket från den men den blå lergubben känner jag allt igen. ;) Så det var jättekul när vi häromdagen kollade in ett par avsnitt!

Tuesday, November 22, 2011

Salem's LotSara och jag kikade igår på Saras film Salem's Lot baserad på Stephen King's roman Staden som försvann (1975). Jag har många år tidigare läst boken och Sara hade många år tidigare sett filmen (eller mini-serien om man vill kalla den det - är uppdelad i 2) och då såklart den gamla versionen från 1979. Det finns även en nyfilmatisering från 2004 men den är jag inte intresserad av.
Jag blev faktiskt väldigt positivt överraskad av denna. Tyckte den höll klass och vad riktigt spännande. Det är ju, i mitt tycke, en b-film men förr gjordes det ju en hel del bra sådana och denna är ett exempel på en bra. 


"Den unga författare Ben Mears återvänder till sin hemby Jerusalem's Lot för att skriva en bok om det kusliga Marstenshuset som han själv fick mardrömmar om som barn. Mears börjar tro att de konstiga sakerna som händer i byn beror på just Marstenshuset som blickar ner från en kulle i utkanten av byn."


The master vampire Kurt Barlow

Tuesday, November 15, 2011

Glam Mushroom

Här sitter jag. En sminkning som gick väldigt snabbt att göra och även hade gjort om jag sminkat båda ögonen.

Puder: elf
Ögonskugga: Viva la Diva
Vit kajal/eyewidener: Isadora
Eyeliner: elf
Läppstift: elf
Glitter: Mist
Rouge: elf
Mascara. Isadora Volume Mascara (eller nåt liknande heter den i alla fall)

Givetvis är inget av sminket/produkterna testade på djur.

Helluuuuuuu! Min Mushroom-godis-ask jag fått av min Sara fick vara med och posera. :)


Monday, November 14, 2011

Who likes flugsvamp?

Tre familjemedlemmar hade fyllt/fyllde år nu i helgen så det blev storkalas. Jag och Sara hade köpt presenter och även bakat: underbara Dumle-muffins som Sara bakat och även dessa flugsvamp-muffins jag försökt mig på. :)

Sunday, November 13, 2011

Nagellack från elf

Jag fick häromveckan hem en beställning från elf med bland annat tre nagellack. Elfs nagellack kostar 15 kronor, man får en stor flaska och det täcker bra med två lager.

 Royal Purple

 Plum

 Moonlight

Inget lack från elf, men jag var tvungen att visa Saras fina naglar hon fixade häromdagen. :)

Det enda man kan klaga på när det gäller elf's nagellack är att det är väldigt lång torktid på dem. Men vilken tur att då Seche Vite finns! Pensla på när lacket fortfarande är blött och det torkar inom några minuter! Ca 103 kronor på Kicks. Fick tipset av en viss Miss Anthropia. ;)

Friday, November 11, 2011

Förra helgen-smink...då såg jag ut såhär. Jag och Sara besökte Göteborg för spelning med Wolves In The Throne Room som var hur grymma som helst. Vi umgicks även med en av mina allra bästa vänner och hennes pojkvän där vi övernattade och sov som stenar. :) En perfekt helg med andra ord!

Mer om spelningen kan ni läsa här: Blod og Krek

Vill även ge ett stooort grattis på 23-årsdagen till min kära lillasyster som fyller år idag! Imorgon blir det kalas för dej, mamma och pappa som har och ska fylla år nu i dagarna. Så kan det bli när alla utom man själv och lillebror fyller klumpvis. ^^

Tuesday, November 1, 2011

Halloween 2011

 Vi var bjudna på Halloweenfest hos Carro som fyllt år dagen innan och det var skittrevligt! Lätt att fixa utklädnad också: vanliga kläder + zombiesmink. :) Lägger upp endast ett fåtal bilder här och alla är såklart inte tagna av mig.

Världens hetaste zombie! <3

 The slave. Visste inte att vi blev fotade då. 

Ninni i sitt fina smink!


Carro. Så jävla grym bild!

Siv och Ninni var riktigt grymt sminkade!

Lite folk + blodpåsen

Sara och Carro. :)


Min Sara fick en sockersöt Mammut i present av Carro, för min kvinna tog nämligen körkort för en vecka sedan! :) Av oss fick Carro muffins, en skitfin Omen-box av Sara och två dödskalle-muggar av mig.