Wednesday, December 28, 2011

God fortsättning!

Nu är juldagarna över men ännu är det inte Trettondagsafton och alltså är julen inte helt över ändå. Har firat med Sara och resten av familjen och som vanligt fått mer än jag förtjänar. T. ex denna underbara Thors-hammare fick jag av min Sara när vi firade Vintersolståndet den 22:a. Jag har fått många fler superfina julklappar jag inom tid kommer lägga upp bilder på här, som en supervackert halsband gjort av snällaste Siv som vi även ska fira Nyår med detta år! :)


(I bakgrunden: Saras nya duschdraperi hon fick av min lillasyster på julafton!)

Tuesday, December 13, 2011

Terror TrainHäromdagen då vi var trötta efter att ha varit i Götet dagen innan och sett Motörhead (som var grymt jävla bra!) kändes det passande att kika på någon b-skräckis och Terror Train kändes självklar.
Filmen från 1980, som ingen av oss sett ännu, med Jamie Lee Curtis var underhållande och krävde ingen enorm hjärnansträngning för att hänga med i vilket passade oss utmärkt. :)

Wednesday, December 7, 2011

I am alive

Ursäkta min värdelöshet på att uppdatera bloggen den senaste tiden. Jag har helt enkelt inte tagit mig tid/hunnit då det har varit mycket annat i görningen. Dels har jag jobbat en hel del under veckorna och stiga upp kvart i sex på morgonen, jobba hela dagen plus ha körlektioner efteråt (ibland dubbla) och inte varit hemma förrän sent har gjort att... nah. Trött. ^^ Körlektionerna resulterade dock för en vecka sedan i det efterlängtade körkortet!! Nu har vi även spanat på bil och hittat vår lilla darling i en närliggande stad - och imorgon får den komma hem! Sedan släpptes ju för några veckor sedan det underbara nya Zelda-spelet Skyword Sword till Wii så det har jag spelat en del på, dock alldeles för lite. ;)
Jag och min Sara har även varit iväg i Gbg på Opeth-spelning som var hur bra som helst! Träffade bandet innan och de var jättetrevliga! Tusen tack till Sara min för att du fixade det till oss! <3
På fredag blir det Motörhead i Gbg! Vi åker dit med två goda vänner och det ska bli skitkul att se Motörhead för de har jag nämligen aldrig sett innan (fy på mig!)
Idag blev det jobba för mig del. Upp klockan sex men sov gott så allt väl ändå.


Auf wiederhören!