Wednesday, March 28, 2012

The Mothman Prophecies

En film som jag konstigt nog missat är filmen The Mothman Prophecies från 2002 med bl. a Richard Gere i huvudrollen. Riktigt spännande var den faktiskt. Inte alls lika "b" som jag trodde den skulle vara. Tack, Älskling för att jag fick kika på den med dig!


"Point Pleasant var tidigare en trygg och vänlig liten stad i West Virginia men en mängd olika paranormala fenomen har börjat kasta en skräckens skugga över lokalbefolkningen. Den respekterade politiske reportern John Klein bearbetar fortfarande sorgen efter sin avlidna hustru då han under mystiska omständigheter dras in i det kaos som omsluter den skakade staden. Övertygad om att det finns ett samband mellan de oförklarliga händelserna i Point Pleasure och hustruns död, söker John upp en expert på metafysik som motvilligt berättar om legenden om Mothman..."


Trailern kan ni se här


Legenden om The Mothman kan ni läsa mer om här

Thursday, March 22, 2012

Horror Movies the book

När vi var i Gbg senast (Full of Hate) smet vi dagen efter in på ett antikvariat där Sara hittade denna som vi bara var tvungna att dela på. Boken Horror Movies från 70-talet är fullproppad med ett par 100 sidor fakta och bilder av de mest klassiska (so far) skräckfilmerna genom tiderna. Bra kap!!! Cirka 150 kronor för den och den såg mest ut att ha legat undangömd någonstans under alla dessa år. Jättefint skick. Det var nog meningen att Sara skulle hitta den 35 år senare och att vi skulle ta med den hem till oss. :)


Wednesday, March 21, 2012

The Woman In Black - Official Trailer [HD]



En underbart ruggig spökhistoria jag verkligen rekommenderar är Hammer Horror's "The woman in black" som vi såg på häromdagen hos en vän. Även fast jag är härdad hoppade jag vid ett par tillfällen till och det är alltid mysigt. :) Radcliffe gör ett bra jobb som huvudperson i filmen vilket fick mig att andas ut då jag var rädd att han bara kunde spela Harry potter-karaktären.


Se den!

Tuesday, March 20, 2012

Nya raringar i hemmet

Sara har köpt hem fin-fina blommor till vårt hem och framförallt balkongen. Tack, Älskling! <3 Bland annat dessa köttätande små raringar. Några av de ser ni över på bilden: Leatherface, Hannibal Lecter och Michael Myers. :) Jag var bara tvungen att lägga upp dessa! Vi var i sommarstugan och letade flugor åt dem men de var tyvärr för torra... Bara att leta vidare efter mer färska feta flugor som de kan mumsa på, hehehe.



Tuesday, March 13, 2012

Shadows

Svart ögonskugga från H&M brukar enligt mig vara super. Nästa gång blir det dock att testa en från elf, som nästan kanske är ännu mer super?

Dagens

Bilder från Full of Hate

Här kommer två bilder från Full of Hate i Gbg 28/2-2012. Inga av bilderna jag tog blev sådär superbra... Så här kommer två av de "bästa". 


Spelningen med Behemoth var gryyyymt jävla bra! Jag och Sara missade dem när de var här i Sverige (Gbg) för kanske två år sedan. Vi var nämligen där, men var tvungna att springa till tåget (gaah) eftersom förbanden då drog ut på tiden! :( Men denna gången hade vi fanimej bokat vandrarhem tillsammans tillsammans med Sivan!
Vi kom dit lagom till Legion of the Damned, missade alltså lite men ingen skada skedd. De var också grymma, och även Cannibal Corpse. Men Behemoth var bäst!