Wednesday, April 18, 2012

re-animator TRAILER

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Spela: The Legend of Zelda: Skyward Sword. Ett underbart spel! Jag varvade det häromveckan och är fortfarande helt hänförd! <3 Äkta Zelda-feeling. Jag satt helt fängslad. Genialiska tempel, sidequests, fiender och annat skoj. Magiskt, helt enkelt! Utan att avslöja handlingen ger jag er som inte spelat det ännu lite försmak med hjälp av bilder från spelet:

Saturday, April 7, 2012

Sci fi mässa i Göteborg

I lördags var jag och Sara på Sci fi-mässan i Göteborg! Det var väldigt trevlig stämning och vi stormtrivdes. Här på bilden: Sara med Tommy Lee Wallace som bl a var med och designade Michael Myers mask i Halloween-filmerna och även spelade Michael Myers i en av scenerna. Han var jättetrevlig!

Signerat! Sara fixade signeringar av både Tommy Lee Wallace och Lance Henriksen. :)

Friday, April 6, 2012

Nails

Ett lack från Depend jag hade i vintras och fick av min kära mor i julklapp. Jag minns inte vad det eller de två lacken här under heter exakt och orkar i nuläget inte springa och rota efter dem, men undrar ni är det bara att fråga! :)


 Depend igen. Gift-gul som jag gillar skarpt. Också fått av mamma. <3


Detta lacket från H&M fick jag av Sara förra gången jag fyllde år. Det är ett av mina favoritlack och det känns fortfarande i konsistensen alldeles nytt!

Wednesday, April 4, 2012

Happy Birthday to Me!

Igår (3/4) fyllde jag år! Gissa hur mycket? ;) Jag blev bortskämd av min Sara <3 heeela dagen och fick så mycket mer uppmärksamhet/presenter/gott att äta än jag förtjänar! Det var en underbar dag, helt enkelt! Kolla in födelsedagskortet bara. Hon vet vad jag tycker om! Kortet fick jag på morgonen tillsammans med frukost på sängen som bestod i supergott majsbröd och mimosasallad - mums!! Tyvärr har jag ingen bild på det då jag var morgon-groggy. Får sno av Sara vid ett senare tillfälle.

En jättegrym bok jag fick! Massa, massa info om filmer, fina bilder och mycket mer! *Happy!*

 Dagen innan fick jag dessa underbara rosor. Jag älskar rosor!


 En t-shirt med Bela Lugosis karaktärer. Så jävla grym!!


Död snö - jag är nog en av de fåtal som inte sett den än, tills igår kväll och den var skitskoj och blodig och brutal som en zombierulle ska vara! :D


Nivea nattcreme. Testades igår kväll och jag älskar den! Jag fick häromdagen en dagcreme av darlingen som funkar jättebra, från Garnier. Jag har aldrig haft nattcreme förut och dagcreme var typ.. 100 år sen. Dåligt med pengar men mest snålhet men eftersom jag innerst inne gillar att dona och testa cremer är det helt underbart att ha denna och dagcremen ståendes i badrumsskåpet! <3


 Kolla vilken tåååårta jag fick! Sara har bakat den helt själv. <3 Hon är GRYM på tårtor...


...och mat: taco-gratäng som vi åt innan! Som sagt var det en underbar dag, som jag kommer leva på länge! Tack, Älskling, för allt! <3<3<3


Jag i min nya, fina tröja!