Friday, June 3, 2011

Subconscious Cruelty



"Subconscious Cruelty är ingen skräckfilm i klassisk mening, snarare en surrealistisk resa genom en mardrömsvärld med syfte att öppna våra ögon för det monster människan har blivit. I fyra sammansvetsade sekvenser krossas våra illusioner om de stabila punkter vår tillvaro vilar på. Familj, kärlek och religion presenteras i dess mest perverterade form och inte ens Moder Jord går säker.




Hyllad av publik, fruktad av myndigheter; Subconscious Cruelty befäste Karim Hussain - Kanadas enfant terrible - som en av vår tids mest kompromisslösa nya filmskapare. Sedan debuten har han fått sin konst beslagtagen, beskyllts för obscenitet, och massakrerats av censuren världen över!"

"...scener där man får se se människor som skändrar sig själva efter olika sätt påverkat moderjord. Sekvenser där en man blir torterad med de mest makabra metoder man knappt kan tänka och även en Jesusliknande man bli uppäten av blodtörstiga och köttätande vampyliknande monster."

Kom på denna filmen. Det var en julklapp från min bror och jag har inte sett den på jättelänge så har glömt en hel del. Allmänheten varnar för extremt starka scener - alltså borde ni se den.

Trevlig helg!

No comments:

Post a Comment