Thursday, May 17, 2012

Sara my Catlady

Bläck, tusch + lånad, omgjord tapet. ^^ Jag älskar medaljongtapeter! Vi har en fondvägg hemma som är nästan som en "modern" medaljongtapet (Men de gamla "klassiska" mönstren är svåra att slå). Jag kanske lägger upp en bild på den någon gång. Maybe. ;) Det kanske till och med är så att den råkat komma med i bakgrunden av något annat jag fotat och haft med i bloggen tidigare. 

Jag är lite dålig på att uppdatera nu igen. Fritiden går mycket till att sitta och rita, film, gosa katter + flickvän osv. Tänkte även börja måla lite mer akryl igen för det var ett bra tag sen jag gjorde det.

Merry X-mas (med medaljongtapet i bakgrunden, såklart)

Friday, May 11, 2012

Before the Rain

I söndags var det ett underbart väder ute! Det är synd att missa möjligheter till promenader sådana dagar. :) Här över ser ni min Sara. <3


 Blommande körsbärsträd. <3

 Tusenskönor(stjärnor?)

Sara busar under trädet. <3<3

Thursday, May 10, 2012

Miriam


Sjön stillade sig slutligen och bryggan likaså. Alicia sträckte försiktigt på nacken och tittade ner i vattnet, lyste med ficklampan. Hon fick syn på sin egen spegelbild där nere, men ju mer hon tittade desto mer tycktes den förändras. Rynkorna slätades ut, pigmentförändringen på kinden försvann och det grånande håret, det lyste nu med samma intensitet som det alltid hade gjort. Miriam. Ögonen var dock annorlunda. De stirrade upp mot henne likt tomma svarta brunnar... 

Thursday, May 3, 2012

Nails

Här kommer lite foton på senaste nagellackandet. :)

IsaDora Graffiti-nagellack. Jag börjar egentligen tröttna lite på alla graffiti-lack hit och dit men målade ändå på ett lager av det svarta för ett par veckor sedan. :) Översta bilden är oredigerad men de nedan har jag lekt lite med.





Tuesday, May 1, 2012

Not my thoughts

Något jag slängde ihop. Jag har inte ritat/målat på ett bra tag nu och då tappar man stinget lite, men jag lägger upp denna i alla fall. 


Konstigt att man ses som djup när man ritar på papper men ytlig om man gör det i sitt eget ansikte?