Tuesday, June 12, 2012

Sweden Rock Festival 2012

Vi är mycket, mycket nöjda med SRF 2012. Har precis laddat upp ett gäng bilder på Facebook och bjussar på några av dem även här. :) King Diamoooond! Längst fram stod vi och Sara fick tag på set-listen!

 Sara och Wino från Saint Vitus som var skitbra live!

 Sara och Bobby Liebling från Pentagram som var så sjukt jävla bra! Bland det bästa jag sett.


 Jag och Dee Snider. :)

 Pentagram


Always hungry. :) Vi är som skrivet sjukt nöjda med festivalen! Nu blev det i detta inlägget mest några bilder, kanske blir ett längre inlägg med lite mer beskrivet och fler bilder någon gång senare när jag har mer ork till det. :) Vi såg ganska många band och fick (eller rättare sagt, Sara fick) en hel del signerat. Träffade flera trevliga band bl. a Blue Öyster Cult. Åt för det mesta gott. Drack gott. Sov helt ok med tältet uppslaget vid pissoaren. vad gör man när det inte finns så mkt platser kvar? Men det var helt ok. ^^ Nästa gång blir det dock bilfärd istället för tågfärd då bådas kroppar blev helt sönderslitna av tung packning under flera timmar långa resor med knappt några sittplatser (tack, SJ) Men vi är glada ändå! :)

6 comments:

  1. Wino ser verkligen inte ut som en kille man leker med, kriminell uppsyn FTW.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, han var trevlig men nej honom ska man kanske inte leka med nej. :)

      Delete
  2. Shit, massa bra bilder! Räknar stärkt med att ni hade det grymt bra :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi hade det skitbra! :D Var ju såklart helt slut efteråt (man är ju inte 18 år längre, hoho) men det var det absolut värt!

      Delete