Thursday, June 21, 2012

Midsommar


Imorgon är det Midsommarafton (redan??) och jag är ledig! :) Jag och Älskling ska tillbringa större delen av helgen i sommarstugan och dona massa där, duktiga som vi är. :) God mat har vi köpt att ha med också. Varmrökt lax (från ett kontrollerat fiskeställe, of course) med goa kryddor på och så ska vi göra hemmagjord potatissallad till - mums! Bilden är på mig tagen runt midsommar för ett par år sedan.

Tuesday, June 19, 2012

Hon målade mina naglar!

Jag köpte en liten present till min Älskling häromveckan, nämligen ett av IsaDoras nya lack Magnetic Nails. Någon dag senare överraskade hon mig med att jag skulle få premiärtesta det + att hon ville måla på det på mina naglar. Jag målar alltid mina naglar själv och har alltid gjort och litar aldrig på att någon annan gör det som jag vill ha det för även om jag långt ifrån är proffs så vill jag ändå ha dem på mitt sätt. Men så lät jag Sara måla mina och de blev ju skitsnygga! hade verkligen inte kunnat göra det bättre själv. :) Och lyxigt kändes det med att få sina naglar ompysslade av någon annan! <3


Färg: 856 Steel My Heart


Lacken har funnits ute ett bra tag men för er som ändå kanske missat dem så är det så att man målar på ett lager lack, sedan håller man en medföljande magnet över (15 sek.) med ett mönster på och *hokus pokus* är det klart!

Jag fick som sagt bl. a ett nagellack i förlovningsdags-present av min käresta och här är det: Depend nr 308. Såå snyggt! Bilden gör det inte helt rättvisa då det riktigt glimmar om det. Passar enligt mig till vardags, fest, jul, midsommar... ja, när som helt enkelt. Vardagslyx. :)

Thursday, June 14, 2012

Festival-smink

Eyeliner i "filt-penna-format" från H&M. 40 kronor och funkar prima, även under lite regn.

Röd läppenna från Claudia, ca 10 kronor, Ullared.

Tuesday, June 12, 2012

Sweden Rock Festival 2012

Vi är mycket, mycket nöjda med SRF 2012. Har precis laddat upp ett gäng bilder på Facebook och bjussar på några av dem även här. :) King Diamoooond! Längst fram stod vi och Sara fick tag på set-listen!

 Sara och Wino från Saint Vitus som var skitbra live!

 Sara och Bobby Liebling från Pentagram som var så sjukt jävla bra! Bland det bästa jag sett.


 Jag och Dee Snider. :)

 Pentagram


Always hungry. :) Vi är som skrivet sjukt nöjda med festivalen! Nu blev det i detta inlägget mest några bilder, kanske blir ett längre inlägg med lite mer beskrivet och fler bilder någon gång senare när jag har mer ork till det. :) Vi såg ganska många band och fick (eller rättare sagt, Sara fick) en hel del signerat. Träffade flera trevliga band bl. a Blue Öyster Cult. Åt för det mesta gott. Drack gott. Sov helt ok med tältet uppslaget vid pissoaren. vad gör man när det inte finns så mkt platser kvar? Men det var helt ok. ^^ Nästa gång blir det dock bilfärd istället för tågfärd då bådas kroppar blev helt sönderslitna av tung packning under flera timmar långa resor med knappt några sittplatser (tack, SJ) Men vi är glada ändå! :)

Tuesday, June 5, 2012

Long time no see


Bonjour!


Har haft en sådan där period då bloggen blivit bortprioriterad. Jag har haft annat för mig helt enkelt. Målat, bland annat dessa: Matskyltar till kissarna. <3 Fick två söta små canvastavlor av Siv och Christian för lääänge sedan och nu äntligen har jag tagit mig tid och målat dem. Tack, igen för dem! :)


Har även läst en del... Bland annat denna som jag varmt rekommenderar:Jag och min Sara har dessutom haft en del att fira! <3 Dels att hon fyllde 31 häromveckan (Grattis igen, Älskling!)......dels 4 års förlovningsdag, även den häromveckan. :) Jag fick bland annat dessa underbaringar från Body Shop! <3 <3 <3

Smörgåstårta och vin på förlovningsdagen. <3 (Ben & Jerry's glass till efterrätt - mums!)