Tuesday, January 17, 2012

Konsten att undvika vampyrer

När vi var på loppis senast hittade Sara denna jättemysiga barnbok om vampyrer. :) Jag var tvungen att lägga upp några bilder på den här som jag snott av henne.
Vi var även häromdagen i Göteborg tillsammans med Siv för att spana in Jan Lööfs utställning, samt Frida Kahlos! Men eftersom min dator är segast i världshistorien kommer det inlägget upp inom några dagar istället för nu. 


5 comments:

  1. Haha vilken söt liten bok, den skulle passa perfekt när vår tjej blir lite större. Var det en gammal utgåva ?

    ReplyDelete
  2. Johan: Den är jättesöt och väldigt humoristisk! Hehe. :D jag tror att den är från 1982!

    ReplyDelete
  3. Fiina boken :) Alla barn behöver vampyrböcker så dom kan få en bra bild av vampyrer innan dom ser äckliga Twilight-glitter-vampyrer >.< Usch!!!

    Tack, kul du gillade mina piffande av köket. Blev bra med små medel. du får se det live nästa lördag!Och tack igen ^^ kul att du tyckte om fotot:)

    Jag tycker också Sara bör börja skriva på engelska på sin blogg. Man missar så många potentionella läsare om man inte gör det. Hennes blogg har ju definitivt Potential att bli en stor blogg dessutom:)

    Hoppas det går bra för Zelda. Tänker på henne och er. Ledsamt när dom inte är friska och pigga. Stor kram

    ReplyDelete
  4. Miss Anthropia: Jaa visst är det så! Alla barn borde få denna bok som första bok när de börjar skolan. ;)

    Ja det ska verkligen bli kul att se det live!! :)

    Absolut! Man når ju ut mycket bredare på det sättet!

    Ååh tack så jättemkt för stöttningen! <3 Vi fick komma till en jättbra veterinär som undersökte henne grundligt och verkade ha full koll på det han pysslade med så det kändes tryggt!

    Syns på lördag! Det ska bli jättekul att ses! :D

    ReplyDelete
  5. Bästa boken på länge hehe! ;)

    Johan: Den är från 80-talet jao, väl värd en femkrona. ;) Finns grymt mycket skoj på loppisar och second hand, tyvärr skulle jag gå loss till ett helt bibliotek om vi hade barn haha. ;)

    ReplyDelete