Saturday, April 2, 2011

Creepschool



Någon som kollat nåt på Creepschool? Kul serie, hehe. Jag gillar en hel del tecknat! Hela dvd:n har jag hemma. Den är ett par år gammal nu. Vet ej om det kommit någon mer..? Hursomhelst har serien visats på svensk tv och är en svensk-fransk-kanadensisk serie på 26 avsnitt om fyra barn som hamnar på en "skum" internatskola där häxor, spöken och annat övernaturligt dyker upp. Svenska röster görs bland annat utav Johan Glans. Väldigt barnvänligt men skoj!



"Det är en förtrollande vacker måndag morgon och solen står högt på himlen. Viktoria, Jonte, Emma och Eliott tror sig vara på väg till en ny internatskola, då mörka moln tornar upp sig och ett kraftigt oväder bryter ut. Ur regnet och skuggorna uppenbarar sig plötsligt en besynnerlig byggnad som till en början verkar öde men ändå, på något märkligt sätt, full av liv. Detta är början på ett läsår de sent kommer att glömma, detta är Creepschool.
Bered dig på spöklika spratt och fantasifulla infall i en värld där ingen dag är den andra lik. Vågar du konfrontera det okända och utmana dina rädslor så hälsar vi dig välkommen till Creepschool - skolan som erbjuder undervisning i en klass för sig. Bu!!!"

4 comments:

  1. hehe, jag har stött på den när jag har zappat på tv`n. Gillar tecknat också^^ Mysigt!

    www.missanthropia.blogg.se

    ReplyDelete
  2. siv: hehe ja visst är det mysigt! :)

    ReplyDelete